• Projects
  • >
  • Polytechnic Convention Centre and Food c...

Polytechnic Convention Centre and Foodcourt

The Convention Centre and Plaza Area at Singapore Polytechnic required a complete smoke and natural ventilation system. 

Natural ventilation system Weatherproof Louvre System Defence against rain and also enhanced ventilation

Colt designed and installed a scheme of natural Meteor ventilators on the façade of the building, and automatic smoke curtains in the interior.

Colt also provided and installed Universal Louvre for the Food Court. This louvre system combines a good degree of rain defence with efficient ventilation.

Project details
  • Location: Dover Road, Singapore
  • Architect: United Engineering (Singapore) PL
© 2017 Colt International Licensing Limited - People feel better in Colt conditions